Μονοπάτια σταδιοδρομίας για φυσικούς







 Οι νέοι και οι νέες καλούνται κάθε χρόνο να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις για το επαγγελματικό τους μέλλον συμπληρώνοντας το Μηχανογραφικό τους Δελτίο. Σ'αυτήν την σημαντική στιγμή, οι καθηγητές - μέντορές τους μπορούν να τους κατευθύνουν και να τους βοηθήσουν να κάνουν την επιλογή που θα τους δικαιώσει.
 Τα προσωπικά ενδιαφέροντα κάθε παιδιού, οι προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης, αλλά ακόμα και η απόσταση του τόπου σπουδών από τον τόπο μόνιμης κατοικίας, αποτελούν παράγοντες που διαμορφώνουν την τελική επιλογή των υποψηφίων.
 Στο πλαίσιο της παρουσίασης των επαγγελματικών προοπτικών διαφόρων ειδικοτήτων, διοργανώθηκε το καλοκαίρι του 2021 διαδικτυακή ημερίδα από το "Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας" στην οποία είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων τμημάτων Φυσικής. 
 Το βίντεο της εκδήλωσης μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο. Εμείς να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά να σπουδάσουν αυτό που αγαπούν, ή να αγαπήσουν αυτό που θα σπουδάσουν!

 Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης εδώ: Μονοπάτια σταδιοδρομίας

Εισηγητές: Λιαπάκη Νατάσα Ανταποκρίτρια Καλών Ειδήσεων, πρακτορείο GoodΝews (ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ) Ζεργιώτη Ιωάννα Καθηγήτρια, Τμήμα Φυσικής, ΣΕΜΦΕ, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αντωνόπουλος Ιάσονας Digital Transformation Office, Vodafone Λιβανός Νίκος Διαχειριστής, EMTECH Διαστημική ΜΙΚΕ Μπρούμας Δημήτρης Καθηγητής Φυσικής στη Μέση Εκπαίδευση, Ιδιωτική Εκπαίδευση Νασίκας Νεκτάριος Επίκουρος Καθηγητής, Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Τσούλου Κατερίνα Client Solutions Marketing, Western Europe, Dell Technologies

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέματα, λύσεις και σχολιασμός Πανελλαδικών Φυσικής 2024

Το Πανεπιστήμιο, τα προβλήματα και οι ...Λύκοι

Η κατάργηση των Πανελλαδικών, ο εκπαιδευτικός λαϊκισμός και το Πανεπιστήμιο